Ruokalista

Listallamme on huomioitu niin pienet paheet kuin isot intohimotkin.
Raikasta, rehtiä, huikopalaa tai tuhtia – valitse mielitekojesi mukaan!
Käytämme pääsääntöisesti laktoosittomia maitotuotteita.
Käyttämämme kalat ovat MSC-sertifioituja ja liha on kotimaista.
G = gluteeniton
L = laktoositon

Á la Carte-lista sekä pizzat tarkolla arkisin klo 14 alkaen.

 

Yhteystiedot

Dagmarinkatu 2, Helsinki
p. 09 5807 7707 (tiedustelu ja varaukset)
p. 09 580 770 (yli 8 hengen  varaukset)
myynti@botta.fi

Manalaan mahtuu isompikin seurue!
Yli 8 hengen varaukset myyntipalvelusta 09 580 770 tai myynti@botta.fi.
Myyntipalvelu avoinna arkisin (ma-pe) klo 10-16.

 

Avoinna

MA-TO 11-24 | PE 11-01 | LA 14-01 | SU 14-23

keittiö avoinna ma-la klo 23 asti |  su 22 asti.

 

Laskutus
Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja.
Verkkolaskuosoite: 003701071003
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjä: Maventa
Muut laskutusvaihtoehdot löydät tästä linkistä.

Apulaisravintolapäällikkö
Iida Piekkala
iida@botta.fi

 

Toimitusjohtaja
Tomi Söderström
tomi@botta.fi

Varaa Pöytä