Alkuruuat

Listallamme on huomioitu niin pienet paheet kuin isot intohimotkin.
Raikasta, rehtiä, huikopalaa tai tuhtia – valitse mielitekojesi mukaan!
Käytämme pääsääntöisesti laktoosittomia maitotuotteita.
Käyttämämme kalat ovat MSC-sertifioituja ja liha on kotimaista.
G = gluteeniton
L = laktoositon

Á la Carte-lista sekä pizzat tarkolla arkisin klo 14 alkaen.

 

Pieni vihreä salaatti G VEG

6,00 €

Valkoista parsaa ja gribiche-kastiketta G L

15,50 €

Vihreää parsaa G L
hollandaisekastiketta ja rapeaa kinkkua

16,50 €

Manalan katkarapu Skagen saaristolaisleivällä L

13,30 €

Kermainen lohikeitto G L

14,80 € / 19,50 €

Ankanmaksatoast L
Punasipuli-portviinihilloketta, tuoretta viikunaa, briossia

16,30 €

Etanat L
Valkosipuli-persiljavoita, gorgonzolaa ja talon leipää

14,90 € / 24,00 €

Talon caesarsalaatti L
Parmesania ja krutonkeja
Valinnainen täyte: broilerin rintaa, katkarapuja tai vuohenjuustoa

13,50 € / 18,50€

Yhteystiedot

Dagmarinkatu 2, Helsinki
p. 09 5807 7707 (tiedustelu ja varaukset)
p. 09 580 770 (yli 8 hengen  varaukset)
myynti@botta.fi

Manalaan mahtuu isompikin seurue!
Yli 8 hengen varaukset myyntipalvelusta 09 580 770 tai myynti@botta.fi.
Myyntipalvelu avoinna arkisin (ma-pe) klo 10-16.

 

Avoinna

MA-TO 11-23 | PE 11-01 | LA 14-01 | SU 14-22

keittiö avoinna ma-to klo. 22 asti |  pe-la klo. 23 asti |  su 21.30 asti.

Poikkeusaukioloajat:
8.5.   12-22
26.5.  14-23.00
24.6.  14-23.00
25.6.  14-23.00
26.6.  14-23.00

 

Laskutus
Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja.
Verkkolaskuosoite: 003701071003
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjä: Maventa
Muut laskutusvaihtoehdot löydät tästä linkistä.

Apulaisravintolapäällikkö
Iida Piekkala
iida@botta.fi

 

Toimitusjohtaja
Tomi Söderström
tomi@botta.fi

Varaa Pöytä