Lunch

Good food for reasonable prices on weekdays between 11-14

Reserve a table

Maanantai 10.2.

Karitsan fileetä, basilika-perunapyre, punaviinikastike GL 16,50 €

Ylikypsää häränniskaa, punaviinikastike, paahdettuja perunoita GM 11,50 €

Kasvispasta M 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Mustajuurikeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Tiistai 11.2.

Karitsan fileetä, basilika-perunapyre, punaviinikastike GL 16,50 €

Grillattua broilerin rintaa, BBQ-kastike, juuresmuusi 11,50 €

Linssi-kasvispata ja riisi GM 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Madekeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Keskiviikko 12.2.

Karitsan fileetä, basilika-perunapyre, punaviinikastike GL 16,50 €

Wieninleike, ranskalaiset L 11,50 €

Kasvisohratto ja savustettua tofua GM 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Peruna-purjososekeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Torstai 13.2.

Karitsan fileetä, basilika-perunapyre, punaviinikastike GL 16,50 €

Pippurihärkää, riisi 11,50 €

Vöner, tomaattikastike, riisi GM 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Hernekeitto GM ja lettuja 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Perjantai 14.2.

Karitsan fileetä, basilika-perunapyre, punaviinikastike GL 16,50 €

Burgeri, ranskalaiset L 11,50 €

Vegehodari ,ranskalaiset 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Thaimaalainen kana-nuudelikeitto GM 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Contact

Dagmarinkatu 2,
+358 9 5807 7707
myynti@botta.fi

Mon – Thu 11-02 | Fri 11 – 04
Sat 14-04 | Sun 14 – 02

Restaurant Manager
Jaana Teemu
jaana@botta.fi

CEO
Tomi Söderström
tomi@botta.fi

Our sales service is open on weekdays between 10.00 – 16.00. During other hours, please call the restaurant directly when open.

Reserve a table