Lunch

Good food for reasonable prices on weekdays between 11-14

Reserve a table

Maanantai 21.10.

Paistettua nieriää , kasviksia ja tilli-kapris vinaigrette GM 16,50 €

Kievinkanaa, herkkusienimuhennosta ja riisiä L 11,50 €

Kasvispihvit, herkkusienimuhennosta ja riisiä GL 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Kukkakaali-juustokeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Tiistai 22.10.

Paistettua nieriää , kasviksia ja tilli-kapris vinaigrette GM 16,50 €

Possupyörykät, sinappi-kermakastiketta ja muusia L 11,50 €

Korvasienirisotto GL 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Makkarakeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Keskiviikko 23.10.

Paistettua nieriää , kasviksia ja tilli-kapris vinaigrette GM 16,50 €

Silakkapihvit, tartarkastiketta ja keitetyt perunat L 11,50 €

Kasviswokki ja nuudelia GM 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Kasvissosekeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Torstai 24.10.

Paistettua nieriää , kasviksia ja tilli-kapris vinaigrette GM 16,50 €

Naudanpaisti stroganoff ja muusia GL 11,50 €

Soijastroganoff ja muusia GL 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Kanakeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Perjantai 25.10.

Paistettua nieriää , kasviksia ja tilli-kapris vinaigrette GM 16,50 €

Perjantai burgeri ja ranskalaiset L 11,50 €

Maalaissalaatti GL 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Kermainen katkarapukeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Contact

Dagmarinkatu 2,
+358 9 5807 7707
myynti@botta.fi

Mon – Thu 11-02 | Fri 11 – 04
Sat 14-04 | Sun 14 – 02

Restaurant Manager
Jaana Teemu
jaana@botta.fi

CEO
Tomi Söderström
tomi@botta.fi

Our sales service is open on weekdays between 10.00 – 16.00. During other hours, please call the restaurant directly when open.

Reserve a table