Lunch

Good food for reasonable prices on weekdays between 11-14

Reserve a table

Maanantai 18.11.

Paistettua nieriää , Skånenperunat ja yrttiöljyä GL 16,50 €

Lihapyörykät, kermakastiketta ja muusia L 11,50 €

Raviolit ja tomaattikastiketta 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Mustajuurikeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Tiistai 19.11.

Paistettua nieriää , Skånenperunat ja yrttiöljyä GL 16,50 €

Porsaanleike, choronkastiketta,ja ranskanperunat L 11,50 €

Kurpitsarisotto GL 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Kermainen sienikeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Keskiviikko 20.11.

Paistettua nieriää , Skånenperunat ja yrttiöljyä GL 16,50 €

Lohimestarin pihvit, kermaista katkarapukastiketta ja muusia G 11,50 €

Perunagnocceja, kirsikkatomaattia ja parmesaania L 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Punajuuri-vuohenjuustokeitto G 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Torstai 21.11.

Paistettua nieriää , Skånenperunat ja yrttiöljyä GL 16,50 €

Paistettua broileria, BBQ-kastiketta ja riisiä GL 11,50 €

Kasvis-fetapihvit, riisiä ja BBQ-kastiketta 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Tomaattikeitto GM 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Perjantai 22.11.

Paistettua nieriää , Skånenperunat ja yrttiöljyä GL 16,50 €

Perjantaiburgeri ja ranskalaiset 11,50 €

Parsakaali-cheddarpiirakkaa L 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Nakkikeitto G M 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Contact

Dagmarinkatu 2,
+358 9 5807 7707
myynti@botta.fi

Mon – Thu 11-02 | Fri 11 – 04
Sat 14-04 | Sun 14 – 02

Restaurant Manager
Jaana Teemu
jaana@botta.fi

CEO
Tomi Söderström
tomi@botta.fi

Our sales service is open on weekdays between 10.00 – 16.00. During other hours, please call the restaurant directly when open.

Reserve a table