Lunch

Good food for reasonable prices on weekdays between 11-14

Reserve a table

Maanantai 14.1.

Paistettua nieriää, skånenperunaa ja tilli-kaprisoljyä GL 16,50 €

Lihapullat ,jaloviina-kermakastike ja muusi L 11,50 €

Perunagnocceja, pähkinää ja punajuurta L 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Bataattikeitto G L 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Tiistai 15.1.

Paistettua nieriää, skånenperunaa ja tilli-kaprisoljyä GL 16,50 €

Paistettua porsaan ulkofilettä, BBQ-kastiketta ja kermaperunat GL 11,50 €

Uuniperuna ja kasvistäyte GMV 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Sipulikeitto GM 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Keskiviikko 16.1.

Paistettua nieriää, skånenperunaa ja tilli-kaprisoljyä GL 16,50 €

Siikamurekepihvit, keitetyt perunat ja sitruskermaviiliä G L 11,50 €

Kukkakaalicurry ja riisiä GM 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Sienikeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Torstai 17.1.

Paistettua nieriää, skånenperunaa ja tilli-kaprisoljyä GL 16,50 €

Kievinkanaa, herkkusienikastiketta ja muusia L 11,50 €

Kasvispihvit muusi ja herkkusienikastiketta GL 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Lammas-kaalikeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Perjantai 18.1.

Paistettua nieriää, skånenperunaa ja tilli-kaprisoljyä GL 16,50 €

Perjantaiburgeri ja ranskalaiset 11,50 €

Kasvisburgeri ja ranskalaiset 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Kanakeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Contact

Dagmarinkatu 2,
+358 9 5807 7707
myynti@botta.fi

Exception hours:
19.1. Closed
20.1. Closed

Mon – Thu 11-02 | Fri 11 – 04
Sat 14-04 | Sun 14 – 02

Restaurant Manager
Jaana Teemu
jaana@botta.fi

CEO
Tomi Söderström
tomi@botta.fi

Our sales service is open on weekdays between 10.00 – 16.00. During other hours, please call the restaurant directly when open.

Reserve a table