Lunch

God mat till rimliga priser på vardagar 11-14

Boka Bord

Maanantai 14.1.

Paistettua nieriää, skånenperunaa ja tilli-kaprisoljyä GL 16,50 €

Lihapullat ,jaloviina-kermakastike ja muusi L 11,50 €

Perunagnocceja, pähkinää ja punajuurta L 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Bataattikeitto G L 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Tiistai 15.1.

Paistettua nieriää, skånenperunaa ja tilli-kaprisoljyä GL 16,50 €

Paistettua porsaan ulkofilettä, BBQ-kastiketta ja kermaperunat GL 11,50 €

Uuniperuna ja kasvistäyte GMV 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Sipulikeitto GM 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Keskiviikko 16.1.

Paistettua nieriää, skånenperunaa ja tilli-kaprisoljyä GL 16,50 €

Siikamurekepihvit, keitetyt perunat ja sitruskermaviiliä G L 11,50 €

Kukkakaalicurry ja riisiä GM 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Sienikeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Torstai 17.1.

Paistettua nieriää, skånenperunaa ja tilli-kaprisoljyä GL 16,50 €

Kievinkanaa, herkkusienikastiketta ja muusia L 11,50 €

Kasvispihvit muusi ja herkkusienikastiketta GL 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Lammas-kaalikeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Perjantai 18.1.

Paistettua nieriää, skånenperunaa ja tilli-kaprisoljyä GL 16,50 €

Perjantaiburgeri ja ranskalaiset 11,50 €

Kasvisburgeri ja ranskalaiset 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Kanakeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Kontakt

Dagmarsgatan 2, tel. 09-5807 7707
myynti@botta.fi

mån.–tor. 11–02 | fre. 11–04
lör. 14–04 | sön. 14–02

AVVIKANDE ÖPPETHÅLLNINGSTIDER:
19.1. Stängt
20.1. Stängt

Restaurangchef 
Jaana Teemu
jaana@botta.fi

VD 
Tomi Söderström
tomi@botta.fi

Vår försäljningstjänst betjänar vardagar 10.00–16.00. Under övriga tider rekommenderar vi att ni ringer direkt till restaurangen under dess öppettider.

Boka Bord