Lunch

God mat till rimliga priser på vardagar 11-14

Boka Bord

Maanantai 18.11.

Paistettua nieriää , Skånenperunat ja yrttiöljyä GL 16,50 €

Lihapyörykät, kermakastiketta ja muusia L 11,50 €

Raviolit ja tomaattikastiketta 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Mustajuurikeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Tiistai 19.11.

Paistettua nieriää , Skånenperunat ja yrttiöljyä GL 16,50 €

Porsaanleike, choronkastiketta,ja ranskanperunat L 11,50 €

Kurpitsarisotto GL 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Kermainen sienikeitto GL 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Keskiviikko 20.11.

Paistettua nieriää , Skånenperunat ja yrttiöljyä GL 16,50 €

Lohimestarin pihvit, kermaista katkarapukastiketta ja muusia G 11,50 €

Perunagnocceja, kirsikkatomaattia ja parmesaania L 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Punajuuri-vuohenjuustokeitto G 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Torstai 21.11.

Paistettua nieriää , Skånenperunat ja yrttiöljyä GL 16,50 €

Paistettua broileria, BBQ-kastiketta ja riisiä GL 11,50 €

Kasvis-fetapihvit, riisiä ja BBQ-kastiketta 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Tomaattikeitto GM 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Perjantai 22.11.

Paistettua nieriää , Skånenperunat ja yrttiöljyä GL 16,50 €

Perjantaiburgeri ja ranskalaiset 11,50 €

Parsakaali-cheddarpiirakkaa L 10,40 €

Salaatti & keittobuffet: Nakkikeitto G M 8,90 €

Päivän jälkiruoka: 3,50 €

Kontakt

Dagmarsgatan 2, tel. 09-5807 7707
myynti@botta.fi

mån.–tor. 11–02 | fre. 11–04
lör. 14–04 | sön. 14–02

Restaurangchef 
Jaana Teemu
jaana@botta.fi

VD 
Tomi Söderström
tomi@botta.fi

Vår försäljningstjänst betjänar vardagar 10.00–16.00. Under övriga tider rekommenderar vi att ni ringer direkt till restaurangen under dess öppettider.

Boka Bord