Chef’s Menu

Listallamme on huomioitu niin pienet paheet kuin isot intohimotkin.
Raikasta, rehtiä, huikopalaa tai tuhtia – valitse mielitekojesi mukaan!
Käytämme pääsääntöisesti laktoosittomia maitotuotteita.
Käyttämämme kalat ovat MSC-sertifioituja ja liha on kotimaista.
G = gluteeniton
L = laktoositon

Á la Carte-lista sekä pizzat tarkolla arkisin klo 14 alkaen.

 

Chef's Menu
  • Katkarapu Skagen L
  • Pippuripihvi G L
  • Vadelmapanncotta & salmiakkia L

 

Viinipaketti menulle 25,00 €

48,80 €

Viinipaketti menulle

25,00 €

Yhteystiedot

Dagmarinkatu 2, Helsinki
p. 09 5807 7707 (tiedustelu ja varaukset)
p. 09 580 770 (yli 8 hengen  varaukset)
myynti@botta.fi

Manalaan mahtuu isompikin seurue!
Yli 8 hengen varaukset myyntipalvelusta 09 580 770 tai myynti@botta.fi.
Myyntipalvelu avoinna arkisin (ma-pe) klo 10-16.

 

Avoinna

MA-TO 11-23 | PE 11-01 | LA 14-01 | SU 14-22

keittiö avoinna ma-to klo. 22 asti |  pe-la klo. 23 asti |  su 21.30 asti.

Poikkeusaukioloajat:
8.5.   12-22
26.5.  14-23.00
24.6.  14-23.00
25.6.  14-23.00
26.6.  14-23.00

 

Laskutus
Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja.
Verkkolaskuosoite: 003701071003
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjä: Maventa
Muut laskutusvaihtoehdot löydät tästä linkistä.

Apulaisravintolapäällikkö
Iida Piekkala
iida@botta.fi

 

Toimitusjohtaja
Tomi Söderström
tomi@botta.fi

Varaa Pöytä